Vi är två passionerade hemmabagare, som heter Jenny och Micke, som tagit steget att följa vår dröm och startade vårt eget lilla hantverksbageri. Med en stor kärlek för mat av högsta kvalitet väljer vi våra råvaror med omsorg. Vårt fokus ligger på att endast använda kulturspannmål samt ekologiska och kravmärkta ingredienser så långt det är möjligt. Mjölet som vi använder oss av kommer från följande Eva och Josef på Appells Lantbruk, Håkan på Värpinge Grön och Limabacka Kvarn.
I vårt bageri bakar vi alla våra bröd och bullar från grunden, helt utan tillsatser. Vi använder surdeg som ger degen en långsam jäsning, vilket resulterar i mer smakrika och näringsrika produkter. Vårt mål är att ge dig som kund en smakrik och näringsrik upplevelse, med produkter som gör gott både för din hälsa och vår miljö.
Genom att baka på ett hantverksmässigt vis framhäver vi smaker och kvaliteter som industrin inte kan matcha. Vi strävar efter att varje tugga av våra bröd och bullar ska vara en njutning och en hyllning till traditionellt hantverk.
För att minska matsvinnet och tänka på miljön så vill vi i första hand att försäljningen sker genom att boka i vår webb butik eller bokning i butiken. För den som glömmer bort att boka eller den spontana så kommer vi även att ha från vårt sortiment i butiken till försäljning.